
Hozzávalók:
- 25dkg (lehetőleg felvidéki) juhtúró.
- 2 teáskanál őrölt pirospaprika
- 1 csipet bors
- 1 csipet fűszerkömény
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál tejföl
- 1/2 csomag teavaj(50g)
- 1 teáskanál mustár
A juhtúrót és a vékony szeletekre vágott teavajat egyneműsítsük egy kisebb porcelántálkába. Mikor már jól összedolgoztuk a vajat és a bryndzát adjuk hozzá a pirospaprikát, a fűszerköményt, és a borsot. Majd a tejfölt és a mustárt. Most keverjük hozzá a fokhagymanyomóban összetört fokhagymát, és az apró kockákra vágott vöröshagymát. Fogyasztás előtt egy órát hagyjuk állni hűtőben. Pirítós kenyéren tálaljuk. Francia petrezselyemmel, szeletekre vágott zöldpaprikával díszíthetjük. Jó étvágyat :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése